Získejte 10% SLEVU s každou objednávkou nad 13 000 Kč

  Poštovné zdarma

  60 denní záruka vrácení zboží

 
   

RECENZE GLAMIRA

 
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.83
POČET RECENZÍ
263
Zobrazte si všechny recenze a hodnocení GLAMIRA, abyste zjistili, co si naši zákazníci myslí o našich službách. Také můžete sdílet svoji vlastní recenzi a vaši zkušenost na stránkách produktu.
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Perfektní !

Skvělý nákup. Moje malá je velmi potěšená dárečkem.

PřezkoumáníJiřina | Přidáno dne: 22.11.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Výborná cena a tovar

Jednoduché a krásné prsteny. Jsme rádi, že jsme si koupili tyto prsteny právě od Glamiry. Ceny jsou výhodné a kvalita je perfektní. I když se na nás neusmálo štěstí při svatebních přípravách , tak prsteny nám dorazili včas a to nás povbudilo!

PřezkoumáníMarta a Petr | Přidáno dne: 22.11.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Roztomilé

Tyto naušnice jsem koupila své prvorozené vnučce a jsem nadšená! Určitě tady nenakupuji naposledy.

PřezkoumáníJaroslava | Přidáno dne: 22.11.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
1.67
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
1.67
Prsten Amadora

Dobrý den, po obdržení objednávky jsem rozbalil balíček a to co jsem spatřil mi vyrazilo dech ! Ne úžasem, ale velkým zklamáním. Vypadá jako z pouti za 20 kč a to nepřeháním... Smaragd jako hlavní kamínek je úplně nakřivo a teď přemýšlým jestli je to vůbec smaragd... Opravdu jedno velké zklamání !!!!!!!!!

PřezkoumáníJan | Přidáno dne: 21.11.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Kvalita a dostupnost

K 50. narozeninám jsem vybral manželce tento náhrdelník. Vsadil jsem na kvalitu materiálu a výsledná cena mě nadchla. Manželka byla spokojená a já můžu GLAMIRU jenom doporučit.

PřezkoumáníVladimír | Přidáno dne: 15.11.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Skvelý darček :)

Kúpila som ich ako darček na narodeniny pre kamarátku. Sú nádherné určite si kúpim niečo aj pre seba ! Ďakujem.

PřezkoumáníMária | Přidáno dne: 15.11.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
STŘÍBRNÁ PÁNSKÁ NÁUŠNICE S TANZANITEM A DIAMANTY

Krásná pánská náušnice, realita skutečně odpovídá popisu produktu a obrázkům na shopu.Zaujala mě možnost vlastní úpravy šperků - jak výběr materiálu, tak i požitých drahokamů.Dodání přesně v dobu, jak bylo uvedeno při objednávání, cena si myslím solidní.Ještě bych uvedl, že by bylo dobré, aby byla možnost šroubovacího patentu u náušnice - proti možnému uvolnění a případné ztrátě náušnice...Doporučuji koupi

PřezkoumáníRadoslav | Přidáno dne: 31.8.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.33
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.33
Kdo neriskuje nic nezíská..

Po dlouhém dumání a hledání po kamenných obchodech jsem stále nenacházel jak "dyzajnově" tak cenově zboží které by vyhovovalo mé představě proto jsem zvolil a vložil důvěru do Glamira.
V neděli jsem prsten navrhl objednal a zaplatil. V pátek bylo zboží odesláno ze Sofie (Bulharsko) a v pondělí jsem prsten obdržel precizně zabalený jak se sluší a patří. Je to můj první luxusní prsten na počest mích kulatých narozenin. Velikost 58 váha 7,30g Au 585. Děkuji celému týmu Glamira za zprostředkování výjimečného šperku.

PřezkoumáníScar | Přidáno dne: 26.3.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Prsten ESME

Děkuji, jsem opět moc spokojená, nádherný osobitý šperk!

PřezkoumáníRadka | Přidáno dne: 04.1.2018
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Náramek

Nádherný šperk! Jsem spokojená!

PřezkoumáníRadka | Přidáno dne: 03.12.2017