Nahrávám...
Nalezeno 62 přizpůsobitelných produktů. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Precisely Handcrafted Jewellery
  4. Diamant Brilliant Kroužek do nosu Sesrans

    GLAMIRA Kroužek do nosu Sesrans

    585 Bílé zlato & Diamant

    0.096 crt - VS

    7 932,00 Kč
    3 059  - 34 711  3 059 Kč - 34 711 Kč
  5. Diamant Brilliant Kroužek do nosu Ankra

    GLAMIRA Kroužek do nosu Ankra

    Žluté zlato 585 & Diamant

    0.096 crt - VS

    8 466,00 Kč
    3 561  - 43 669  3 561 Kč - 43 669 Kč

You’ve viewed 62 of 62 products

Kov
Zrušit
Použít
Kameny
Zrušit
Použít
tvar
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní přehled o Nozích Piercing

Nozí piercing, které jsou také známy jako nosní kroužky, jsou velmi populárním způsobem, jak přidat kousek bling a osobnosti k vaší image. Vyrábějí se z mnoha materiálů, jako jsou zlato, stříbro, chirurgická ocel, titan a další. Mezi nimi jsou nejpopulárnější diamantové kroužky, které jsou vyráběny z vysoce kvalitních materiálů a zdobeny skvělými diamanty. Nosní kroužky mohou být konzervativní nebo značně excentrické, a tak dokáží vyhovět mnoha stylům. Bez ohledu na to, jaký styl hledáte, existuje pro vás dokonalý kroužek.

Různé Typy Nozích Piercingů

Nosní piercingy jsou k dispozici v mnoha různých stylech a designech. Mezi nejpoužívanější patří kroužky, dráty, šroubovité kolíky a šipky. Kroužky jsou nejpoužívanějším stylem a bývají kruhového tvaru. Dráty mají tvar C a jsou rovnější a jednodušší. Šroubové kolíky se zanořují do vašeho nozdru a jsou pevně umístěny v místě piercingu. Šipky jsou dokonalé pro jednoduchý, ale módní vzhled.

Výhody Diamantových Nozích Piercingů

Diamantové nozí piercingy jsou velmi oblíbené díky svému vzhledu, kvalitě a trvanlivost. Kroužky s diamanty jsou čisté, elegantní a bez jakýchkoli ozdob vzhledem ke své jednoduchosti. Diamanty také vedou k oživení a zvýraznění krásy vašich nosních piercingů. Některé z dalších výhod diamantových nozích piercingů zahrnují:
1. Nositelnost každý den.
2. Skvělé vyvážení mezi designem a nadčasovostí.
3. Bezpečné pro osoby s alergickými náchylnostmi.
4. Trvalé a kvalitní materiály.
5. Zajišťují dokonalý a elegantní vzhled.

Jak vybrat diamantové nozí piercings

Při výběru diamantového nozí piercingu můžete zvážit následující možnosti:
1. Typ kroužku: Kroužky jsou nejčastější volbou a jsou kruhového tvaru. Zvyčajně se používají pro celkové osobni image a kroužky se diamanty dodají dalšího lesku.
2. Velikost diamantu: Běžnou velikostí diamantu pro nozí piercingy je mezi 1,5 - 2,5 mm. To umožňuje kroužkům zůstat elegantní a jednoduché, zatímco diamant dodá jiskru a lesk.
3. Materiál: Diamantové nozí piercingy se mohou vyrábět z řady materiálů, jako jsou zlato, stříbro, titan a další. Platinum a bílé zlato jsou nejčastější volbou pro diamantové kroužky.
4. Design a Styl: Běžné nozí piercingy jsou kroužky nebo dráty. Existují však i další designy, které mohou být umístěny na straně nozdry nebo v blízkosti ní matiky a umožňují tak nozí piercings nosit pro větší množství příležitostí.

Personalizace Diamantových Nozích Piercingů

Personalizace diamantových nozích piercingů zahrnuje kromě výběru tvaru, velikosti a materiálu také přizpůsobení tradičních faktorů osobní vlastnosti a chuti. Několik typů personalizace zahrnuje:
1. Úprava velikosti: Kroužky si můžete nechat přizpůsobit velikost podle tvaru a velikosti vašich nosních důrek. Zajistí se, aby kroužek byl pohodlný.
2. Barva Diamantu: Tento typ personalizace vám umožní vybrat si typ a barvu diamantu.
3. Post-Designové Dopravy: Pokud máte nějaký nápad na design nebo speciální přání, lze si piercing nechat vyrobit přímo na míru a dle vašeho požadavku.

Jak nozí piercingy používat

Při používání nozího piercingu je to jednoduché. Kroužky a dráty se vkládají do nozdry a poté se pevně utáhnou. Šroubové konce se zavedou do samotného piercingu. Šipky se vkládají a pevně drží v místě uvnitř vaší nosní dírky. Diamantové nozí piercings vyžadují zvláštní péči a musí se pravidelně čistit od zbytků a nečistot.
Nozí piercing mohou být používány pro celkovou osobní image a většina lidí se rozhodne pro tradiční design pro každodenní nošení, zatímco jiní se rozhodnou pro více výrazné designy pro vyhrazené příležitosti.