Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

The Essential Guide to Engagement Rings

Prsteny zásnubní jsou jedním z nejdůležitějších klenotů, které si můžete kdy koupit. Jsou to symbol lásky, oddanosti a celoživotního spojení.
Když hledáte dokonalý prsten zásnubní, můžete se setkat s mnoha různými styly, kovovými slitinami a drahokamy. V GLAMIRA máme širokou škálu prstenů zásnubních, aby každý mohl najít ten správný styl, který vyhovuje jeho vkusu.

Různé typy prstenů zásnubní

Existuje mnoho různých stylů a typů prstenů zásnubní.
Solitaire prsteny jsou nejoblíbenější volbou a klasickým stylem pro prsten zásnubní. Tyto prsteny obsahují jediný kámen, který je středem pozornosti a zábava. Jsou to prsteny s čistými liniemi a jednoduchým designem, které nikdy nevyjdou z módy.
Tři kameny jsou také velmi populární souborem pro prsten zásnubní. Prsteny mají obvykle jeden větší středový diamant a dva menší diamanty na každé straně. Tento motiv symbolizuje minulost, přítomnost a budoucnost.
Halové prsteny zásnubní mají řadu menších kamenů, které obklopují hlavní kámen. Kruhová rampa zvyšuje světelný lesk a lesk kamenů.

Výhody prstenů zásnubní

Prsten zásnubní je jedním z nejdůležitějších šperků, které kdy koupíte. Má mnoho výhod v porovnání s jinými typy šperků:
1. Prsteny zásnubní jsou krásné a symbolizují oddanost a lásku.
2. Jsou to klenoty, které jsou tradičním a klasickým symbolem manželství.
3. Mohou přijít s různými drahokamy, jako jsou diamanty, rubíny, safíry a další, dle individuálního výběru.
4. Prsteny zásnubní jsou vyrobeny z kvalitních kovů jako zlato a platina, tak získáte kvalitní produkt.
5. Jsou stvořeny pro každodenní nošení a jsou velmi odolné.
6. Jsou to nádherné šperky, které vypadají dobře s jakýmikoliv druhy oblečení.
7. Jsou skvělou investicí, která má hodnotu.

Jak vybrat prsten zásnubní

Při výběru prstenu zásnubního jsou dvě hlavní věci, které je třeba zvážit: kov a drahokam.
Zlato je tradičním kovem pro prstýnky zásnubní, který se obvykle používá po staletí. Zlato je kovem, který se používá k výrobě prstýnků zásnubních. Bílé a žluté zlato jsou nejpopulárnější varianty, dostupné od méně drahých až po cenné kovy.
Platina je dalším populárním kovem pro prsteny zásnubní. Je mnohem vzácnější a pevnější než jiné kovy, což z něj činí ideální volbu pro prsten zásnubní, který bude nošen denně.
Pokud jde o drahokamy, diamanty jsou tradičním výběrem. Jsou to krásné kameny, které vydrží celoživotně. Další kameny v prstýnkách jsou smaragdy, rubíny a safíry. Tyto kameny mají svůj vlastní styl a charakteristiku.

Personalizace prstenů zásnubních

Prsten zásnubní je klenot, který symbolizuje jedinečnost šperka a obvykle se personalizuje. Můžete se rozhodnout pro ruční gravírování nebo umístění speciálního kamení nebo drahokamu.
Ruční gravírování může být napsáno na vnitřní straně prstenu, nebo může mít zvláštní význam se symboly, které vyjadřují váš vztah.
Můžete také zvolit svůj oblíbený drahokam a personalizovat si prsten zásnubní vlastním stylem.

Styling s prsteny zásnubními

Jakýkoliv styl, který si zvolíte, prsten zásnubní je klenot, který může zdokonalit váš vzhled. Když si oblékáte formální kravatu nebo si dáváte na sebe pouze příležitostné oblečení, dává prsten zásnubní vašímu vzhledu dokonalý dotek.
Pokud chcete být druhý, podívejte se na šperky, které máte na sobě. Pokud máte například prsten zásnubní ve žlutém zlatě, může být dobré ho kombinovat se šperky ze stejného kovu, aby jim byla dodána sytost a vypadal efektivně.
Pokud chcete, aby váš prsten zásnubní byl skutečně středem pozornosti, můžete ho kombinovat s jednoduchými šperky jako jsou náušnice or klenotu na krku.