Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní příručka pro svatební prstýnky

Svatební prstýnky jsou symbolem trvalého spojení dvou lidí. Během celého života se nosí na prstu a připomínají světům, že jste spojeni v manželství.
Výběr správných svatebních prstýnků je důležitý a emocionální proces. Měli byste si být jisti, že si vybíráte nádherný pár, který bude vyjadřovat vaši lásku a oslavovat váš společný život.

Různé typy svatebních prstýnků

Svatební prstýnky se mohou lišit materiálem, designem a zdobením. Nejčastěji se používají bílé a žluté zlato, stejně jako 950 platinových a 18K žlutých zlato. Existuje mnoho různých stylů, včetně snubních prstenů s diamanty nebo jinými kameny, jednoduchými a klasickými prstýnky a prsteny s různými tvary a zdobením.
Důležitým faktorem při výběru svatebních prstýnků je, že by měly být pohodlné a neniquelestící, abychom je mohli nosit po celý den.

Výhody svatebních prstýnků

Svatební prstýnky přinášejí mnoho výhod. Nejen že jsou symbolem vašeho spojení a lásky, ale také vyjadřují vaše osobnosti a vkus. Jsou to trvalá investice, která vám připomene každodenní závazky a oporu partnera napříč celým životem. Zde jsou další důvody, proč jsou svatební prstýnky tak speciální:
1. Svatební prstýnky jsou symbol trvalého spojení.
2. Jsou vyráběny z kvalitních materiálů, které vydrží celý život.
3. Jsou pohodlné a neniquelestící.
4. Svatební prstýnky vyjadřují osobnost a styl nositele.
5. Jsou univerzální a lze je nosit každý den.
6. Poskytují spoustu možností personalizace a přizpůsobení.
7. Jsou trvalým investičním klenotem, který si můžete uchovat jako památku.

Jak vybrat svatební prstýnky

Při výběru svatebních prstýnků je důležité zvážit design, velikost a materiál. Existuje mnoho různých stylů a výběr správného stylu může být úkolem. Pokud jste jednoduší a klasická dvojice, mohou být pro vás nejlepší jednoduché svatební prstýnky. Pokud máte rádi něco více výrazného a zdobeného, pak můžete zvolit snubní prsten s diamanty nebo jinými kameny.
Přestože personalizace svatebních prstýnků může být různá, může zahrnovat gravirování datumu nebo inicál svého partnera.

Materiály svatebních prstýnků

Bílé a žluté zlato jsou mezi novomanželi nejoblíbenější volbou pro svatební prstýnky. Bílé zlato symbolizuje čistotu a iridiscenci. Na druhé straně žluté zlato, s vyššími poměry mědi, má teplejší tón. Platina je další oblíbenou látkou pro svatební prstýnky, protože je to jedna z nejhodnotnějších kovů. Je silná, snadno udržovatelná a má krásný lesk. Každý materiál má své vlastnosti a jako vždy je důležité vybrat ten, který nejlépe vyhovuje vašemu vkusu a stylu.

Jak nosit svatební prstýnky

Svatební prstýnky jsou tradičně nošeny na prsteníčku levé ruky. Tento zvyk sahá až do starověku, kdy se věřilo, že prstenový prst je spojen se srdcem. Nyní je nošení svatebních prstýnků na této ruce ikonou trvalé lásky a věrnosti. Někteří lidé však preferují nošení svatebního prstýnku na prsteníčku pravé ruky. U možnosti se tedy určete sami.