Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní přehled o svatebních prstenech

Svatební prsteny jsou symbol lásky, oddanosti a slibu trvajícího vztahu. Když se řekne "svatební prsten", většina z nás si představí klasický kroužek zlacený zlatem. Nicméně svět svatebních prstenů nabízí dnes desítky typů, stylů a designů.
Je mnoho faktorů, které je třeba zohlednit při výběru těch pravých svatebních prstenů pro páry. Je důležité se zamyslet nad barvou kovu, designem, vzhledem a kvalitou.

Různé typy svatebních prstenů

Základním typem svatebního prstenu je klasický kroužek. Podobně jako se jedná o kruh, má tvar prstenu vztahovat léčku a bez konce a zaoblené. Nicméně existuje mnoho dalších typů svatebních prstenů a designů, jakou jsou např. protruze, podšroubování atd. Na výběr jsou i Svatební prsteny s kameny, kdy jsou mezi prsten přidávány klenoty jako diamanty, rubíny i další drahokamy pro lepší vzhled svatebních prstenů.

Výhody s bílého a růžového zlata

Dnes jsou nejpoužívanějším kovem u svatebních prstenů bílé a růžové zlato. Výhodou bílého a růžového zlata je jeho zdravotní nezávadnost a hypoalergennost. Tyto kovy jsou navíc výborně kombinovatelné s kameny. Bílé zlato má navíc jednoduchý a elegantní vzhled, růžové zlato zase více nostalgický.

Platinové a zlaté svatební prsteny mohou být také skvělým výběrem, protože se jedná o velmi trvanlivé kovy a poskytují silou a odolnost. Platinové svatební prsteny jsou také hypoalergenní, což znamená, že jsou šetrné k citlivé pokožce.

Jak vybrat svatební prsteny

Vzhledem ke širokému výběru stylů, designů, barev a typů kovů může být výběr svatebních prstenů zmatený.
Je důležité vzít v potaz vaše preference a také životní styl při výběru svatebních prstenů, aby byly pohodlné při každodenním nošení.
U svatebních prstenů s kameny je třeba pečlivě zvážit velikost a kvalitu kamenů, aby prsten dobře vypadal a také aby jejich hodnota zůstala zachována.

Personalizované svatební prsteny

Personalizované svatební prsteny jsou skvělý způsob, jak dát svatebním prstenům osobitý prvek. To lze učinit pomocí některých z těchto jednoduchých kroků:
1. Přidejte do prstenů nějaké gravirování. V gravírování můžete zahrnout jména partnerů, datum svatby nebo libovolnou jinou důležitou zprávu.
2. Personalizujte svatební prsteny dvěma různými kovy, aby přizpůsobil bezvadně vám i vašemu partnerovi. Platina a růžové zlato tvoří nádherný kontrast a dokonale se hodí k sobě.
3. Zvažte vyrobení svatebních prstenů šitých na míru. Ty vám zaručují unikátnost vzhledu a hodí se pro všechny páry, kteří hledají něco opravdu výjimečného.

Jak stylizovat svatební prsteny

Svatební prsteny se nosí kdykoliv a jakkoliv, jsou prostě symbolickým vztahem mezi dvěma lidmi. Každý párový prsten vypadá krásně s jinou náušnicí, náhrdelníkem nebo řetízkem a také s dalším zlatým nebo stříbrným šperkem.
U bílého a růžového zlata lze oba kovy skvěle kombinovat s barevnými diamanty, barevnými kameny nebo různými kovovými perly. Menší náušnice pyšní se diamanty a jsou dokonalým doplňkem k bílým a růžovým zlatým prstenům. Červené, modré nebo zelené kameny dodají svatebním prstenům výrazný tvar!