Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní informace o zásnubních prstenech

Zásnubní prsteny jsou jedním z nejdůležitějších kusů šperků, který zakoupíte v životě. Značí lásku a oddanost a nošení prstenu na prsteníčku ukazuje světu vaši věrnost a lásku ke svému partnerovi.
Růžové a bílé zásnubní prsteny jsou velmi populární volbou mezi novomanželi. Tyto kovy dodávají prstenům šmrnc a eleganci.

Růžové a bílé zásnubní prsteny

Když si vybíráte zásnubní prsten, je důležité zvolit správnou kombinaci kovů a barvy, aby prsten byl co nejvíce podobný vaší představě.
Růžové zlato se stalo velmi oblíbeným v posledních letech kvůli své teplé a romantické barvě. Můžete si vybrat z mnoha odstínů, od zářivého růžového kovu až po měděné a různé zlaté tóny.
Bílý platina je další populární volba, protože dodává zásnubním prstenům elegantní a nadčasový vzhled. Protože je platina extrémně odolná a pevná, zůstane váš prsten v perfektním stavu po mnoho let.

Výhody růžových a bílých zásnubních prstenů

Kovové zásnubní prsteny mají mnoho výhod, včetně jejich durability. Růžové zlato a platina jsou oba velmi odolné a pevné kovy, což znamená, že váš prsten bude přetrvávat i při každodenním nošení.
Růžové zlato a platina jsou také hypoalergenní, což je důležité pro osoby s citlivou pokožkou nebo alergiemi na některé kovy. Tyto kovy jsou šetrné k pokožce, a proto je můžete bezpečně nosit bez obav o eventuální kožní reakce.
Bílá barva platiny a růžová barva zlatého kovu dodávají zásnubním prstenům šmrnc a moderní styl, který se hodí k různým příležitostem, ne jen ke svatbě.
Růžové zlato a platina jsou také snadno udržovatelné. Tyto kovy nevyžadují žádnou zvláštní péči, takže váš prsten může zůstat v naprostém perfektním stavu dlouho po vaší svatbě.

Jak vybrat správný zásnubní prsten

Při výběru zásnubního prstenu je klíčové zvolit si správnou kombinaci kovů a styl, který vám bude skutečně sedět. Při výběru zásnubního prstenu si dejte pozor na následující věci:
1. Opte pro kov, který vám bude sedět a který bude odolný.
2. Zvolte si prsten, který bude korespondovat s vaším osobním stylem.
3. Vyberte si požadované zdobení a tvar prstenů (klasický, moderní, minimalistický atd.)
4. Rozhodněte se, zda chcete prsten s kamenem (diamantem, drahokamem).
5. Nezapomínejte na správnou velikost, aby vám prsten dobře seděl i s větší pravděpodobností neuklouzl z prstu.

Personalizace růžových a bílých zásnubních prstenů

Pokud chcete své zásnubní prsteny personalizovat, můžete si zvolit zdobení pomocí drahokamů nebo gravírů. Růžové zlato a platina jsou oba materiály, které lze snadno zdobit skvostnými drahokamy.
Můžete si také vybrat prsten s neobvyklým designem, který bude nejen vyjadřovat vaši osobnost, ale také bude svým designem originální.

Styling růžových a bílých zásnubních prstenů

Růžové a bílé zásnubní prsteny jsou kombinovatelné s různými oděvy a doplňky. Růžové zlato je jednoduché a sofistikované a lze jej snadno kombinovat s různými barvami a kovovými variantami. Bílá platina je nadčasová barva, která vypadá dobře s jakýmkoli oděvem, od sportovního oblečení po elegantní večerní róby.
Pokud kombinujete růžové a bílé zásnubní prsteny s jinými kovy a doplňky, je také důležité udržovat styl vyvážený a nedělat z něj přehnané a přetižené řešení.