Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní průvodce kategorie Ringy

Ringy představují tradiční a elegantní šperk, který se nosí u prstů ruky. V této kategorii najdete široký výběr různých druhů tohoto módního doplňku.
Ringy byly používány již po staletí a dnes jsou považovány za nezbytný doplněk každého šatníku. Nabízíme bílé i žluté ringy, které jsou vyrobené z různých materiálů jako je 14K žluté zlato a 950 platinové zlato.

Různé druhy Ringů

V této kategorii najdete různé druhy ringů, včetně zásnubních a prstýnků. Zásnubní prstýnky jsou obvykle mnohem větší než klasické prstýnky, s tím, že centrální kamen může být diamant, rubín, safír nebo jiný druh drahokamu. Tyto kameny jsou zpravidla vsazeny do zlatého nebo platinového kovu.
Kromě zásnubních ringů nabízíme také prstýnky s jednoduchým designem. Tyto ringy představují minimalistický styl, který je ideální pro každodenní nošení.

Výhody Ringů

Ringy jsou především módním doplňkem, který nejen dokáže dotvořit outfit, ale také nese sílu emocí. Zásnubní prstýnky například symbolizují lásku a oddanost.
Různé druhy materiálů poskytují různé výhody, například:
- 14K žluté zlato: Trvanlivý a krásný materiál, který dodává ringům jedinečný vzhled.
- 950 platinové zlato: Desátým součtem zlata s palladiem, rhodiem a dalšími přísadami pro zvýšení odolnosti a lesku.
Ringy se vyrábějí v různých stylech a designech, což umožňuje každému vybrat si ten, který nejlépe vyhovuje jeho osobnosti a stylu.

Jak vybrat Ring

Výběr správného ringu může být zdlouhavý, nicméně musíte mít na paměti vaše osobní preference, styl a rozpočet. Dále pak musíte vzít v úvahu průměr vašeho prstu, abyste si zajistili správnou velikost.
Měli byste také uvážit materiál, ze kterého bude ring vyroben. Pokud máte rádi zlaté šperky, můžete zvolit 14K žluté zlato, což je materiál, který je trvanlivý a krásný. Pokud máte rádi prémiovější materiály, můžete zvolit 950 platinové zlato. Tento materiál je snadno znatelný svým leskem a vydrží mnohem déle než jiné materiály používané pro výrobu ringů.
V neposlední řadě je důležité zvolit ring, který se vám líbí a který vám dodává sebevědomí a šmrnc.

Personalizace Ringů

Personalizace ringů vám umožňuje vytvořit si jedinečný šperk, který bude plně odpovídat vašim představám. V GLAMIRA poskytujeme širokou škálu možností personalizace, včetně gravírování vašeho jména nebo důležitého data na vnitřní stranu prstenu. Vaše zpráva může být také napsána v různých fontech, což vám umožní si doplněk přizpůsobit tak, aby splňoval vaše požadavky.

Styling Ringů

Ringy jsou dokonalým doplňkem pro každý outfit, ať už jde o každodenní neformální nebo formální příležitost.
V kombinaci s dalšími šperky může ring vytvořit dokonalý vzhled. Pokud máte rádi klasické řešení, doporučujeme kombinovat zlaté a bílé zlato, protože tento styl nikdy nevyjde z módy.
Můžete také zvolit kompletní soubor šperků, jako jsou náhrdelníky, řetízky nebo náramky, které perfektně ladí s vaším novým ringem.
Při volbě stylu je důležité nezapomenout, že ringy jsou především nápaditý doplněk, a tak mohou být použity nejen jako zásnubní nebo snubní prsteny, ale i jako módní doplněk každého dne.