Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní průvodce náušnicemi s bílým a růžovým zlatem a platinou

Náušnice jsou klenot, který je elegantní a klasický zároveň. Jsou to kousky, které přidávají svěžest a vkus do každodenního stylu. Jestli hledáte dokonalé náušnice, které vznáší váš styl do nových výšek, vyzkoušejte bílé nebo růžové zlato nebo platinu.

Různé typy náušnic

Když se řekne náušnice, zhusta nás napadne klasický tvar kruhu, ale náušnice mohou mít řadu různých tvarů a stylů. Z moderních a minimalistických po tradiční a nadzvednuté. Každý tvar nabízí něco jiného, a tak je důležité nechat si všechny možnosti otevřené a nechat si poradit od odborníků.
Zde je rychlý výčet nejvíce obvyklých typů náušnic:
- Kruhy jsou klasickým kouskem a jednou z nejčastějších forem náušnic. Můžou být přizpůsobeny a variabilně voleny dle oblečení, postavy a vkusu.
- Kulaté náušnice jsou vyrobeny ze stejného krouceného drátu nebo plátku jako kruhy, ale jsou ohnuty do kulatých tvarů.
- Náušnice typu špendlík jsou dvoudílné a skládají se z předního části (těsně přiléhající k uchu) a zadního krytu.
- Šroubové náušnice jsou klasický kousek s povědomí. Tento styl se hrdě drží po mnoho let a najdete téměř v každé kolekci.
- Dámské kruhové náušnice s diamanty patří mezi vrcholné a nejvíce ceněné kousky v oblasti náušnic.

Výhody náušnic

Náušnice jsou elegantní, ale mohou mít také jiné výhody.
Výhody bílého a růžového zlata spočívají v kvalitě, trvanlivosti a odolnosti, které poskytují. Bílé a růžové zlato jsou dvě oblíbené volby kvůli jejich unikátnímu vzhledu a vynikající trvanlivosti. Další výhodou bílého a růžového zlata je možnost přizpůsobení a výběru stylu podle vlastního vkusu.
Pokud jde o platinu, tato kovová slitina nabízí jiné výhody. Platinové náušnice jsou vyrobeny ze slitiny platinových kroužků, které jsou extrémně odolné a silné. Platinové náušnice mají také jedinečný odlesk, který se vyznačuje vyšší jemnosti oproti zlatým kouskům. Proto jsou platinové náušnice vhodné pro každou příležitost, kde chcete zazářit.

Jak vybrat náušnice

Než začnete vybírat náušnice, zvážte pro jakou příležitost je budete nosit a jaký styl přesně hledáte. Pokud chcete investovat do klasického klenotu, kruhové náušnice jsou zpravidla dobrým prvním krokem. Pokud hledáte náušnice pro každodenní nošení, ale chcete něco více než jen klasické kruhy, můžete zvažovat kulaté nebo špunty náušnice.
Jestli máte raději něco trochu více moderního, mějte na paměti, různé stylizace náušnic, ať už si vyberete šroubové náušnice, výrazné náušnice nebo náušnice se speciálním kamenem nebo diamantem, a zvolte si náušnice, které vám vyhovují jak pro svůj vzhled, tak pohodlí při nošení.

Personalizace náušnic

Když máte svourho oblíbené ozdoby, můžete je také přizpůsobit s osobním dotekem, který vám bude připadat autentické a jedinečné. Náušnice mohou být upraveny přidáním dekorativního symbolu, přidáním vašeho jména, monogramu nebo data narození nebo speciálním gravírováním.
Můžete také zvolit kameny, drahokamy nebo jiné přídavné kovy, které vypadají fantasticky.

Styling s náušnicemi

Náušnice nabízí stejně tak téměř nekonečné stylingové možnosti, jako jsou různé styly samotných náušnic. Můžete je nosit samostatně, jako dominantní kus, nebo méně nápadně v kombinaci s dalšími klenoty nebo doplňky v zlaté nebo stříbrné barvě. Náušnice se skvěle hodí do každodenního a svátečního stylu, ale také jsou nedílnou součástí mnoho profesionálních outfitů, a také slouží jako důvěrný dárek pro přátele a rodinu.