Nahrávám...

Nelze najít produkty odpovídající výběru.

You’ve viewed 0 of 0 products

Kov
Zrušit
Použít
Barva
Zrušit
Použít
Cena
Zrušit
Použít
Zrušit
Použít

Základní průvodce svatebními ženskými prsteny v bílém a zlatém provedení

Svatba je jednou z nejdůležitějších událostí v životě a ženiny prstýnky jsou při této příležitosti nesmírně důležité. Mezi ně patří i bílé a zlaté prsteny. Tyto prsteny jsou ideální pro ženy, které hledají klenoty, které jim budou připomínat tuto důležitou událost po celou dobu jejich života.
Z výběru 950 platinových a 18k zlatých prstenů si ženy mohou vybrat ten, který nejlépe vyhovuje jejich vkusu a osobnosti.

Různé typy svatebních ženských prstenů

Svatba je speciální událost a z toho důvodu si ženy musí vybrat prsten, který jim vyhovuje. Mezi nejčastější typy patří klasické bílé prsteny, které zahrnují diamanty nebo jiné drahokamy. Tyto prsteny jsou ideální pro každou nevěstu a nikdy nevyjdou z módy.
Dále se mezi podobné typy řadí i žluté a zlaté prsteny, které mají podobně klasický vzhled jako bílé prsteny. Jsou vhodné zejména pro nevěsty, které chtějí vyzkoušet něco trošku jiného.
Pro neobvyklý vzhled mohou nevěsty vybrat prsten s různými tvary nebo kameny.

Výhody svatebních ženských prstenů

Svatba je velkou událostí a ženský prsten je jedním z hlavních symolů této výjimečné události. Prstýnek je pro mnoho žen symbolem lásky a oddanosti, a právě proto by měl být naprosto dokonalý.
Zde jsou některé z výhod svatebních ženských prstenů:
1. Vysoce kvalitní 950 platinové a 18k zlaté slitiny, které zajišťují dlouholetou odolnost prstenu
2. Drahokamy, které se používají v bílých prstenech, jsou velmi elegantní a poskytují nevěstě nádherný lesk i v obyčejném oblečení
3. Drahokamy používané v žlutých prstenech poskytují podobné vlastnosti jako diamanty, ale za mnohem nižší cenu
4. Nemusíte se bát alergických reakcí, protože tyto slitiny jsou hypoalergenní a šetrné k pokožce
5. Pokud si nevěsta přeje neobvyklejší prsten, může si vybrat z různých tvarů nebo barev, což umožňuje prilbužnost a uplatnění osobní prefernece
6. Trvanlivost prstenu poskytuje nevěstě jistotu, že prsten může být nošen po mnoho let.

Jak vybrat svatební ženský prsten

Při výběru ženského svatebního prstenu v bílé nebo žluté barvě je třeba vzít v úvahu styl i vlastnosti prstenu. Klasické bíle prsteny jsou nejběžnějším typem, a to díky elegantnímu a jedinečnému lesku kamenů a dáměnému vzhledu prstenu.
Další typy mohou být prsteny s žlutou barvou, které jsou velmi obdobné svým vzhledem prstenum bílým a mohou být ideální volbou pro nevěstu, které se chtějí odlišnit. Výhodou při výběru bílých nebo zlatých svatebních prstenu je trvanlivost slitiny a kvalita kamenů.
Ať už to bude klasické, nebo upravené provedení, rozhodně se nejedná o běžný šperk, ale o výjimečný a významný klenot. Proto si nechte s výběrem ženského svatebního prstenu ať jde o bílý nebo zlatý prsten, dostatek času.

Personalizace svatebního ženského prstenu

Přizpůsobení svatebního prstenu je skvělý způsob, jak udělat z vašeho klenotu něco jedinečného a speciálního. Zde je několik nápadů, jak personalizovat svůj svatební prsten:
1. Zvolte diamant podle svého stylu – zvolením diamantu s určitou velikostí může nevěsta upravit svůj prsten podle svého konkrétního vkusu a stylu
2. Přidejte další kameny – kromě diamantu může prsten obsahovat i další drahokamy, jako jsou safíry, rubíny a další.
3. Proměňte kov – pokud si nevěsta přeje kov, který není u běžných prstenu, jako na příklad žluté zlato či platinum, mohou si velmi pěkně upravit svůj prsten.

Jak stylovat svatební ženský prsten

Svatební ženský prsten by se měl hodit ke všem oblečením, která nevěsta nosí. Nicméně určité kroky lze učinit, aby se dal prsten ještě jednodušeji stylovat. Pokud nevěsta nosí více šperku na ruce, bývá ideálním řešením nosit prsteny různé barvy na různých prstech. Pokud je prsten dostatečně nápadný, nepotřebuje další doplněk na ruce.