RECENZE GLAMIRA

 
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.83
POČET RECENZÍ
294
Zobrazte si všechny recenze a hodnocení GLAMIRA, abyste zjistili, co si naši zákazníci myslí o našich službách. Také můžete sdílet svoji vlastní recenzi a vaši zkušenost na stránkách produktu.
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.33
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.33
Spokojenost

Moje už snoubenka miluje růžovou, takže skvělá volba. A i přesto, že jsem neznal přesnou velikost, tak mi jí bezplatně změnili. Jediná nevýhoda je, že se to musí zasílat někam do Bulharska,ale zákaznický servis mi nabídl velmi výhodný způsob přepravy.

PřezkoumáníKarel | Přidáno dne: 04.10.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
paráda

trošku jsme se bála, protože jsem si to nemohla prohlédnout před nákupem. ale nakonec jsem to zkusila a ničeho nelituju. je fakt krásný! opravdu doporučuju!

Přezkoumánílenka | Přidáno dne: 03.10.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Klasika

Není nad klasiku.

PřezkoumáníHonza Jasný | Přidáno dne: 19.9.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Dokonalost sama

Jinde jsem takove nausnice za podobnou cenu nenasla. Proste dokonalost sama!!! :)

PřezkoumáníJana | Přidáno dne: 19.9.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
4.67
Za tu cenu to stojí.

Objednali jsme si platinové prstýnky a nemůžeme si je vynachválit. I za tu vyšší cenu to stojí za to. Děkujem!

PřezkoumáníKarolína | Přidáno dne: 21.8.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Klasika nade vše

S mým manželem milujeme klasiku a tak jsme si objednali tyhle prsteny. No jsou ještě krásnější než na obrázku :)

PřezkoumáníAlenka a Petr | Přidáno dne: 08.8.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Je nadherný

Přívěsek jsem koupil manželce k narozeninám se jmény našich dvou synů. Byla neskutečně spokojená. Moc děkuji

PřezkoumáníMiloš | Přidáno dne: 05.8.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Perfektní šperk

Zvolená kombinace červeného zlata, safíru a malých briliantů - výsledkem je naprosto excelentní prstýnek. Zpracování nelze nic vytknout. U výběru barevných kamenů by bylo lepší mít reálnou fotografii drahokamu, barva je zavádějící, proto doporučuji se podívat na skutečný kámen. Požadovali jsme změnu velikosti, proběhla naprosto v pořádku. ***GLAMIRU*** doporučuji je to solidní šperkařství a můžete si sestavit svůj unikátní kousek.

PřezkoumáníVT | Přidáno dne: 30.7.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
objednávka prstenu

-velice pěkný výběr zboží, přehledné prostředí,komunikace při objednávce zboží, vše proběhlo bez problémů, zboží dorazilo v požadované lhůtě, kvalita výrobku výborná -

Přezkoumánílelin | Přidáno dne: 11.7.2019
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Quality
Cena
Pohodlí
PRŮMĚRNÉ HODNOCENÍ
5.00
Láska na první pohled

Jakmile jsem tenhle nahrdelnik videla, tak jsem se zamilovala.Objednala jsem ho jako darek svoji segre k prvnimu detatku.

PřezkoumáníPetra | Přidáno dne: 27.6.2019